Продавець AGRO-LANDING розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4403 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

ул. Богдановская, 44, Львів, Україна
+380 (96) 003-54-54
+380 (95) 193-91-11
AGRO-LANDING

Гладіолус Шоколад

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

6 

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

+380 (96) 003-54-54
Ірина
  • +380 (95) 193-91-11
    Олександр
  • +380 (93) 193-91-11
    Владислав
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Гладіолус Шоколад
Гладіолус Шоколад
Немає в наявності
+380 (96) 003-54-54
Ірина
  • +380 (95) 193-91-11
    Олександр
  • +380 (93) 193-91-11
    Владислав
Опис
Інформація для замовлення

Період посадки: квітень-травень

Глибина посадки: 5-10см

Період цвітіння: липень-вересень

Висота рослини: 140-150 см

Розмір цибулин: 5/8

Оригінальне фарбування кольорів: верхні пелюстки димчасто-коричнево-рожеві, нижні пелюстки чисто коричневі, що іскряться, що створює неповторний ефект. Пелюстки щільні, сильногофровані з глибокими складками!
Глибина і густота посадки гладіолусів залежить від розміру бульбоцибулини. У середньому, бульбоцибулини садять на глибину 10 см, з відстанню між ними 7-20 см.

Посадку проводять у борозенки, добре пролиті водою. Перед посадкою на дно борозенки насипають річковий пісок (1-2 см) або укладають невеликий шар моху. Цей прийом перешкоджатиме поширенню грибних хвороб і дозволить зберегти вологу за сухої погоди.

Догляд полягає у своєчасних прополках, розпушуванні, поливах та підживленнях.

Бульбоцибулини гладіолусів гинуть при мінусових температурах, тому на зиму їх необхідно викопувати і зберігати до посадки наступної весни.

Бульбоцибулини викопують лопатою або вилами з широкими, плоскими зубами, потім обережно очищають від ґрунту. Стебла гладіолусів зрізають, залишаючи у бульбоцибулини невеликий черешок (0,5-1,0 см).

Бульбоцибулини просушують у добре провітрюваному місці при температурі 20-30 градусів, протягом 1-1,5 місяця.

Взимку бульбоцибулини гладіолусів зберігаються у сухому, прохолодному місці, при температурі 0-8 градусів.

Мінімальне замовлення 5 шт. Оптову ціну уточнюйте у менеджера.

  • Ціна:

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner